17 juli memorabele dag

Want gisteren was het 53 jaar geleden, dat Johan en ik (eindelijk!) trouwden. Helaas kunnen we dat niet  meer samen  gedenken. Maar dankzij de kinderen red ik het wel.

’s Middags werd ik door dochter en schoonzoon opgehaald om naar Hellendoorn/Nijverdal te gaan. Johan is daar namelijk bijgezet op het kerkhof. Omgeven door familie, kennissen en vrienden. Mooie begraafplaats, kun je best zijn. Hieronder een foto van het deel van de begraafplaats waar Johan zijn rustplaats heeft:

deel kerkhof okt 2013

Gisteren zijn we er samen naar toe geweest. Zoon uit Lelystad was er ook. Heel fijn zo samen. Maar er was nog een doel. Zoals iedereen wel weet, speelde Johan graag en veel orgel. Ook o.a. op kerkorgels. Jaren gelden werd het orgel van “onze” kerk in Smilde vervangen en onderdelen van het oude orgel werden verkocht. O.a. de orgelpijpen. Eentje was Johan nogal zuinig op, en die hadden we nog steeds. Die pijp hebben we gisteren aan Johan terug gegeven. Zó blij dat we dat samen hebben kunnen doen.

orgelpijp bij kerkhof

Nog een paar graven van familieleden bezocht en daarna even koffie gedronken bij mijn zus, waar we ook haar dochter uit Engeland ontmoet hebben met haar 2 kindertjes. Gezellig!

Daarna met zijn vieren heerlijk gegeten bij http://www.landgoeddeuitkijk.nl/ in Hellendoorn. Afgesloten met een heerlijk kopje koffie en naar wens iets lekkers erbij. 2 van ons wilden dat wel:

voor bij de koffie

Daarna afscheid van elkaar genomen. Nico ging zuidwaarts en met zijn drietjes gingen wij noordwaarts. Het was een fijne middag zo samen.

En De Uitkijk:  van harte aanbevolen!

 

 

 

10 thoughts on “17 juli memorabele dag

  1. Ja Corry,zeker een gedenkwaardige dag.Fijn dat je dat met je kinderen kon doen.Helaas is dat bij ons niet mogelijk,wij hebben al jaren geen contact meer met onze dochter en daardoor onze kleindochter nog nooit mogen ontmoeten.Zo hebben we allemaal ons verdriet.Mijn ouders liggen begraven op deze begraafplaats,ik kom dan langs de plek van Johan en zal volgende keer zeker gaan kijken.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s