Zwijmelen op zaterdag

Jan(tje)  Smit, zingt al 20 jaar “de sterren van de hemel”.  Zijn eerste succes haalde hij met MAMA samen met BZN. Hij was op slag beroemd (en bekend).

Op Wikipedia kun je zijn geschiedenis lezen. Eigenlijk best fascinerend hoe zo’n jochie eerst Nederland, dan Duitsland en later nog meer landen veroverde. Vandaag de kans nog eens naar dat kereltje te luisteren.

Je zult een kleinkind hebben dat zo’n lied voor je zingt!

7 thoughts on “Zwijmelen op zaterdag

  1. Als mijn kleinkinderen een arm om me heen slaan en even hun gezicht tegen het mijne drukken ben ik net zo gelukkig als wanneer ze de sterren van de hemel voor me zouden zingen.
    Groetje, Ria

  2. Leuk hoor Jantje! Mijn kinderen zongen het altijd voor mijn moeder.
    Er zijn een heleboel nummers van hem die ik leuk vind. En ik denk dat het toch ook echt een leuke man is geworden, ondanks dat hij zijn jeugd toch voor een groot deel anders heeft doorgebracht dan andere jongens. Leuke keuze Corry!
    XXX

  3. Tja, hij zong dat lied voor zijn oma, opa’s valt zo’n eer niet ten deel 😉 Marijke smolt helemaal deze week bij foto’s van onze jongste kleinzoon die naar zijn brugklasgala ging, helemaal opgedoft! Maar ik verheug me op het de tweede keer fietsen van de Afsluitdijk met onze op één na jongste kleinzoon, maar dan helemaal naar zijn huis. Maar die heeft al duidelijk de baard in de keel…!

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s