Thursday Challenge Thema: RED

Wat zijn er veel plaatjes te plaatsen met rood als thema. Ik heb er heel veel in mijn bestanden, maar al zoekend werd ik helemaal blij van de geplaatste foto. Wat wil je ook met dat trieste, grauwe weer van de laatste dagen. Ik wacht met ongeduld op weer zoals je hier ziet.

ROOD 15 jan

15 thoughts on “Thursday Challenge Thema: RED

  1. Uit mijn hart gegrepen Corrie. Ook ik kan niet wachten tot we weer naar buiten kunnen en de vogels fluiten en de tulpen en de narcissen weer bloeien. Deze herfstachtige winter bevalt me niet. Het is donker en nat nat nat. Brrr, je zou er somber van worden. Gelukkig kan ik me verliezen in een goed boek, dan gaat de tijd wat sneller. Maar misschien is het morgen beter, om met Cornelis vreeswijk te spreken….

  2. Mooi plaatje Corry, we moeten nog even door deze donkere periode heen maar….in onze tuin steken ze de koppen al boven de grond en als het nou niet meer gaat vriezen dan zal het niet zo erg lang meer duren dat ze gaan bloeien! Voorlopig moeten we het nog even hebben van onze fantasie!

  3. Haha….zoiets zien we nu niet he ….Grauw en grijs ….Lijkt me weer heerlijk ….maar nog 2 1/2 maand en dan begint het camping seizoen weer ….:-)
    Vast een fijn weekend hoor
    Groeten Sophia

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s