Verslag bezoek Dierentuin

Deze week heb ik behoorlijk last van de warmte gehad. Dagelijks stil in een hoekje zitten: wachten tot het over was. En dat was dus vrijdag, een heerlijke temperatuur, een lekker regentje, kortom: een verademing.
Achter de p.c. om de foto’s, die ik dinsdag maakte op te slaan, maar helaas heeft mijn camera het waarschijnlijk opgegeven. In mijn beleving had ik best wel wat mooie foto’s gemaakt van het zondag j/l/ geboren olifantje en de idem giraffe. Maar hoe ik ook probeer: de camera werkt niet mee.

Eerst vertellen, dat ik dinsdag een geweldig fijne dag heb gehad. Mooi, zonnig weer, maar gelukkig niet te warm. En ik heb zelf het hele park rondgewandeld, weliswaar met hulp van de rollator, maar ik heb het dan toch maar mooi volgehouden. Natuurlijk ook vaak even zitten om wat bij te komen of om wat te eten en te drinken.
En natuurlijk genieten van al de dieren, die we zien. Het zondag geboren olifantje was buiten te zien, zorgvuldig afgeschermd door ma en tantes, maar soms zag je hem ineens even. Het ook op zondag geboren girafje stond met haar moeder in de stal. Was daar te bekijken. Wat lieieief!

Het was een gezellig dagje met Melody en Daphne.
Omdat mijn camera nukken heeft (of misschien wel “de geest heeft gegeven”) plaats ik hier één van de foto’s, die Melody mij stuurde:

ma olifant en kind

Voor de andere foto’s en haar verslag verwijs ik naar die van Melody, ze verwijst daarin naar PICASA waar je haar foto’s kunt bekijken. Veel plezier!

Melody en Daphne: hartelijk dank voor deze fijne dag.

Advertenties

10 thoughts on “Verslag bezoek Dierentuin

  1. Jij bedankt dat je mee wilde 🙂

    Heb jij ff mazzel dat ik zondag een techneut bij me heb, wie weet lukt het hem de foto’s van jouw camera tevoorschijn te halen.

    We gaan ons uitje dunnetjes overdoen :-))

  2. Wat jammer dat je camera het begeven heeft zeg!! Nou ja, Melody heeft ook nog mooie foto’s 🙂 En wat zal dat een lekker gevoel geweest zijn dat je gewoon zelf met je rollator het park door kan lopen.

  3. Vervelend dat je camera het niet meer doet. Maar tegenwoordig zijn er zoveel mobieltjes met camerafunctie dat je nooit helemaal zonder zit. De olifanten zijn mooi gekiekt.
    Alweer zo’n leuke dag (ik lees in omgekeerde volgorde 🙂 ).

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s