Zomaar wat……

Als je voor jezelf eten moet maken, inkopen en koken word je wel eens een beetje lui. Ik kook erg graag, maar als je met zulke kleine beetjes in de keuken staat te hannessen, en je houdt ook elke keer wat over, want eenmaal gekookt, smaakt het eigenlijk vaak helemaal niet.
Via Facebook kwam een enkele keer http://www.maaltijdservice.nl voorbij. Door een keer te “liken” won ik een maaltijd bij hen. Mooie reden om dat eens te proberen. Je moet minimaal 4 maaltijden bestellen, het is koelvers, wordt thuis bezorgd op een tijd die je bij bestelling aan kunt geven, en is gelukkig niet zout, zoals sommige andere kant-en-klaar maaltijden wel zijn.

Zo at ik gisteren Franse visschotel met groenterisotto. En die was me toch lekker! Bestel ik zeker nog wel eens. Ook hun hutspot met hachee is erg smakelijk. Kortom: goeie maaltijden, niet duur en erg lekker.
Aanbevolen!

Franse visschotel met risotto

Advertenties

5 thoughts on “Zomaar wat……

 1. Fijn dat het goed smaakte ……Waar Facebook al niet goed voor is . Nu heb je voor niets een keer uit kunnen proberen. Dus daar bestel je wel vaker iets….
  Succes ….nog een fijne zondag hoor Corry !!
  Groeten Sophia

 2. Wat goed dat je het op deze manier oplost!! Tja, koken alleen voor jezelf is soms inderdaad niet leuk, zeker als je gewend was voor 2 te koken. Ik ben er ondertussen aan gewoon, maar zo’n maaltijdservice is voor jou een prima oplossing. Eet ze.

 3. Eigenlijk lijkt het mij altijd wat,ben niet zo’n keukenprinses.Ik kook vaak in het ‘groot’ en verdeel het in 1 persoon portie’s doe het dan in de vriezer.Dan blijft er ook niet zoveel voor de prullenbak over. Lijkt mij ook lastig met inkopen doen,alles is vaak op meerdere personen gericht.

  Maar toch fijn dat dit ook kan en dat het dus niet zout is.

  eet smakelijk……………

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s