Thursday Challenge. Thema: Patronen

Patterns is vandaag het thema: Vormen, Textuur, Bomen, Wolken…..

Mijn laatste log was ook op donderdag, kwam de hele week niet aan bloggen toe (of had geen geschikt onderwerp). Daarom vandaag toch maar weer van de partij. En wel met een beeldbepalende boom vlakbij ons huis. Helaas rest alleen de foto, want de oom is omver gehaald vanwege de bouw van een nieuw woon- behandelhuis.
Tja, waar je als particulier (bijna) nooit toestemming krijgt om een boom te verwijderen, kan dit dus zomaar. En wat was het een prachtboom!

This tree does not exist anymore. What a disaster. He (she?) was so very beautiful. Just the photo left……

Advertenties

14 thoughts on “Thursday Challenge. Thema: Patronen

  1. Doodzonde. Wij hebben ook zo’n prachtig blikvanger in beeld. Tijdens een zomerstorm in 2011 zijn er gigantische takken afgebroken. Hij was perfect van vorm en is nu zwaar gehandicapt. Zo jammer.

  2. Zelf vind ik dat we bomen te veel als gebruiksartikelen behandelen. Beetje schaduw? Afvallende blaadjes? Hun de bijl er in. Ik hou ontzettend van bomen en het kan me letterlijk zeer doen als ze om moeten. Wat kunnen we genieten van al die prachtige bomen om maar te zwijgen over de heerlijke geur die er omheen hangt. Hadden ze de boom maar uitgegraven en opnieuw op een betere plek neer gezet zoals bovenstaande mijnheer zegt. Maar nee, dat is ons te duur en te lastig. En dan te bedenken dat iedere boom een geweldige vriend is in het opslaan van Co2.
    Ze moesten de bomenzaag verbieden!

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s