Helaas….

Gisteravond alles klaar gezet om vanmorgen naar de kerkdienst te gaan. Het is, in Smilde, vandaag de startzondag voor het winterseizoen. Altijd een fijn gemeenschappelijk gebeuren.
Had graag gegaan, maar vannacht had ik het weer eens heel moeilijk. Al om 4 uur wakker, naar toilet, weer in bed, en dan gaat het malen in je hoofd. Slapen lukt niet meer. Je ligt echt op de morgen te wachten. Al met al loop ik zo’n beetje slaapwandelend door het huis. Besloot dus toch maar thuis naar de kerkdienst per kerktelefoon te luisteren.  Niks mis mee, je voelt je toch betrokken bij het kerkelijk gebeuren, maar een dienst “live” meevieren is natuurlijk veel fijner.

Advertenties

8 thoughts on “Helaas….

 1. Ach jeetje, wat spijt me dat voor je.
  Tja…zoiets is niet te plannen he… het komt op momenten die altijd het meest ongeschikt zijn, al zijn er natuurlijk geen geschikte momenten om je rot te voelen, hoe logisch hun aanwezigheid ook is.

  Je moet er doorheen en dat vergt veel tijd, helaas meer dan men zichzelf in het algemeen gunt.

  Sterkte hoor!

  • @Melody: ik hoop dat het de volgende zondag beter gaat. Je moet er toch niet aan denken dat je een soort zombie naast je in de auto hebt.
   Gelukkig was het afgelopen nacht al wat beter met het slapen. Ik hoop zo door te gaan.

 2. Wat vervelend dat je zo’n onrustige nacht had en ook net nu je de volgende dag graag naar de kerkdienst wilde. Hopelijk was het toch een mooie dienst die je thuis gelukkig kon volgen en heeft die je ook weer kracht gegeven.
  Kram!

 3. Jammer genoeg komt het altijd op ongelegen momenten. Maar wanneer is het wel gelegen?
  Het is herkenbaar. Hopelijk kunt u morgen wel naar de kerkdienst toe. Fijn dat de dienst in ieder geval per telefoon te beluisteren is.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s