Update 7 maart 2013

Donderdag vandaag, en helaas zijn de mooie “weerdagen” alweer voorbij. Sterker nog, er wordt zelfs sneeuw, kou enz. beloofd na het weekend. Maar ook dat zullen we wel weer overleven.
Met mij gaat het elke dag een stapje beter. Deze week alweer een eindje verder gelopen. Met de rollator weliswaar, maar het lukte dan toch wel weer! Gisteren weer naar de tandarts, en vandaag kregen we bezoek van broer en schoonzus uit Haaksbergen. Die hadden mij een hele poos niet meer gezien en waren zeer blij en verbaasd toen ze mijn “uiterlijk” zagen. De kilo’s die ik kwijt ben, hadden ze ook nog niet meegemaakt, maar ze waren zo ongeveer blij verrast. Ik hoop, dat die kilo’s nog een hele poos wegblijven. Nadeel is wel, dat ik nieuwe outfits moet aanschaffen, en dat vraagt nogal wat van mijn geldvoorraad, zeker in deze tijd van recessie. Maar iets nieuws krijgen is ook leuk. Niet dan?
En dan: tot grote verrassing van kinderen en verdere familie: wij hopen in juli 50 jaar getrouwd te zijn, en kijken uit naar een gelegenheid om met de familie een feestje te vieren. Vooral omdat ik een poos zo ziek was, dat ik helemaal niet meer in die 50 jaar geloofde. Maar wie weet: redden we het toch nog samen.
Volgende keer hoop ik weer wat positieve berichten te kunnen vertellen. Volgens Johan heb ik nog steeds last van de nawerking van de gebruikte morfine, en dat zou best nog wel eens een paar weken kunnen gaan duren. Af en toe ben ik gewoon helemaal de weg kwijt. En voordat je die weer gevonden hebt, duurt altijd wel even.
Je hoort nog.
Groetjes, Corry

Advertenties

6 thoughts on “Update 7 maart 2013

 1. Hoi Corry, Leuk dat je mij je blogadres gaf. Ik wist niet dat je in het Ziekenhuis lag. Waarvan ? Is het nu beter ? Langzaam moet een mens genezen hé.
  Ik wens je een heel fijn weekend toe.

 2. Maar ondertussen schrijf je hier toch maar een leuk stuk. Joh, 50 jaar getrouwd, dat is een prachtige mijlpaal, waard om gevierd te worden.

  Die plotselinge winteroprisping zal toch niet al te lang duren, denk ik. Daarna moet de lente wel definief uitbarsten in groen, zon en gefluit. Dan kun je die rollator eens even laten zien wat genieten is.

  Groetjes

  Willem

 3. Hoi Corry,
  Fijn dat het weer een stuk beter gaat. Ik ben ook al weer 3 weken uit het ziekenhuis, maar lig nog steed in een ziekenhuisbed van Icare. Vandaag krijg ik mijn laatste antibiotica pil. Morgen komen ze prikken en dan weet ik of de ontsteking in mijn rug helemaal over is. De rugpijn is nog niet weg, hiervoor krijg ik ook nog therapie.
  Leuk dat jullie straks 50 jaar getrouwd zijn, wat een mooie mijlpaal om naar toe te leven.

  Veel plezier en gezondheid,
  groetjes van Lina en Rob (waar je de laatste weken mee in het ziekenhuis heb gelegen.)

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s