Update 16 februari

Hallo Allemaal

Zojuist even weer met Corry gebeld.

Afgelopen woensdag moest ze terug naar haar behandelend arts. De zwachtels zijn van de benen afgehaald en de wonden zijn gesloten en zien er goed uit. Ze moet nu elke dag elastische kousen dragen. Elke ochtend komt de verpleging om haar uit bed te halen en te wassen. Dit is erg vermoeiend voor Corry. Daarbij is ze ook bezig met het afbouwen van de morfine en dat gaat verre van prettig, niet zoals Corry en Johan gehoopt hadden. Die afbouw zorgt ervoor dat ze constant misselijk is en heel veel overgeeft, dit vermoeit haar nog meer dan ze normaliter als is.

Corry ligt veel in bed en slaapt veel en goed, dat is erg fijn vind ze zelf. Het constante misselijk zijn en vele overgeven zorgt er echter wel voor dat ze het constant heel koud heeft maar meer nog dat ze nog meer afvalt en dat is geen goede zaak. Ze gaat maandag de huisarts bellen om met hem te overleggen wat nu de beste volgende stap is.

Al met al is ze uiteraard nog steeds wel heel erg blij thuis te zijn maar het valt haar tegelijkertijd toch ook erg tegen omdat ze zich nog steeds zo naar voelt.

We hopen maar dat ze snel zal opknappen. Zoals Johan zei ‘we krabbelen tegen de berg op in plaats van we er hard tegen omhoog lopen!’.

Hartelijke groet namens Corry

♫ Mel☺dy ♫

12 thoughts on “Update 16 februari

 1. Lieve Corry en Johan, we leven in gedachten erg met jullie mee en hopen ondanks de tegenslag van de afbouwende medicatie jullie de moed erin kunnen houden om deze berg te beklimmen ook al gaat het kruipend!…..jullie komen boven…, heb er vertrouwen in.
  Jullie hebben samen al zoveel doorstaan waar ik diepe bewondering en respect voor heb.
  Heel veel sterkte!…..

  Liefsssssss, Hanny

  • Dag lieve Hanny, dank je wel voor je bericht en het kaartje!

   Corry zet wel door en samen met Johan lukt dat prima, al gaat het natuurlijk minder snel dan ze zelf graag zouden zien.

   Liefs..

 2. Het is al weer een paar dagen verder, ik hoop dat de misselijkheid over (in ieder geval een stuk minder) is. Slapen is dan misschien wel het beste en gelukkig dat je dat dan goed kan. Lieve groet,

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s