T H U I S !!!

Hallo Allemaal

Sinds vanmiddag is Corry weer thuis nadat zij eerder vanmiddag door haar specialist werd ‘uitgezwaaid’ met een controle-afpsraak voor aankomende woensdag, 13 februari.

Dit is natuurlijk fantastisch nieuws waar Corry en Johan maar ook vele anderen heel blij om zijn.

Dat Corry weer thuis is betekent ook dat haar adres, dat ik in de vorige berichten noemde, niet meer actueel is. In overleg met Corry hou ik haar log ook nog even bij voor wat betreft updates omdat zij daar nog te moe voor is. Zodra het kan ga ik naar haar toe en zal haar uitleggen hoe haar blog bij WordPress werkt en dan zal zij het weer van mij overnemen.

NU kan het best zijn dat jullie haar een kaartje willen sturen of willen bellen… zij heeft liever niet dat haar thuis-adres en thuis-telefoonnummer hier komen te staan. Ik heb met haar afgesproken dat als iemand van jullie haar een kaartje wil sturen, wat natuurlijk zeer in dank wordt aanvaard, dat dat dan vooralsnog via mij gaat lopen. Kortom… je mag mij dan een mailtje sturen op melodymusic62@gmail.com en dan zal ik aangeven waar het kaartje naar toe moet zodat het bij Corry zal aankomen.

Een hele blije doch zeer vermoeide Corry laat jullie allen hartelijk groeten!

♫ Mel☺dy ♫

Advertenties

10 thoughts on “T H U I S !!!

  1. Lieve Corry, heb ik vanmiddag net een kaart naar je op de post gedaan. Had ik dat nou veeeeel eerder gedaan, dan had je misschien ook eerder naar huis gemogen 😉 Nee hoor, alle gekheid op een stokje. Ik ben heel erg blij voor je en wat zul je je gelukkig voelen…Heel veel sterkte en beterschap. Liefs Kakel

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s