2 Februari 2013

Goedemorgen allemaal

Zojuist Corry even gebeld en haar jullie reacties voorgelezen. Ze vindt dat telkens zo leuk! Ook benoemde ze haar blijdschap met de vele kaarten die ze heeft ontvangen de afgelopen periode.Ze is jullie dankbaar! Toen ik haar belde was ze aan het bijkomen zei ze, nadat ik had gevraagd wat er dan gebeurd was vertelde ze dat men haar haar gewassen had en dat was natuurlijk erg fijn!
Inmiddels is Johan, dankzij adviezen van anderen, teruggekomen op zijn besluit om de verzorging van Corry volledig zelf op zich te nemen. Daar is natuurlijk iedereen blij mee want ook hij is niet meer in zijn 20-ers en mede met MS is het dan een (te) zware klus. Hoe die hulp van buitenaf precies ingevuld gaat worden weten ze nog niet maar dat komt vast wel goed.
Corry had Johan gevraagd een schoenendoos mee te nemen, ze wil dan langzaamaan beginnen alle kaarten die nu nog achter haar bed hangen van het bord af te halen en in die doos te doen. Ik heb al met haar afgesproken er nog foto’s van te maken die ik dan wel hier zal plaatsen.

De vooruitzichten zijn goed dus nog even doorzetten en duimen…dan is ze, als we een week verder zijn, wellicht thuis! Dat zou wel heel fijn zijn, zowel voor haar zelf als voor Johan, die dan niet meer 2x op een dag op en neer hoeft te reizen!

(Mevr. Corry Reinders, Wilhelmina Ziekenhuis, Europaweg-Zuid 1, 9401 RK Assen, A1 kamer 2, telf.nr. is 0592 233 662)

Hartelijke groeten van Corry aan jullie allen!
♫ Mel☺dy ♫

7 thoughts on “2 Februari 2013

 1. Hartstikke fijn Corry dat je binnenkort naar huis mag. Al zal dit dan niet gaan zonder hulp van buitenaf, jullie zijn toch weer fijn samen in ’t eigen huis. Begin je schoenendoos maar vast in te pakken. Dikke kram,

 2. Lieve Corry

  Wat heerlijk dat het beter met je gaat. Wat kun je blij zijn met kleine dingen, hè? Als je haar maar goed zit! Fijn dat Johan hulp krijgt. Dat komt helemaal goed. Ga de schoenendoos maar vast vullen. Straks weer in je eigen omgeving.

  Liefs en een knuffel, Frederique

 3. Lieve Corry,
  Wat is het toch fijn dat we je via deze blog nog even een hart onder de riem kunnen steken en je heel veel beterschap en sterkte toe kunnen wensen.
  Wat zal het heerlijk zijn als het doorgaat dat je straks naar huis mag en je weer in je vertrouwde omgeving mag zijn en in je eigen bed kunt slapen!…..
  Dat gaat vast een feestje worden Corry 😉

  Liefsss en een dikke knufff, van Hanny

 4. Hopelijk is thuishulp mogelijk. Vroeger was dat vanzelfsprekend want verpleeghuizen zijn onmenselijk en bovendien duurder dan wat dan ook. Maar tegenwoordig moet je je afvragen of het allemaal wel financieel haalbaar is. Ouderen zijn immers de rijkste groep, zegt Samsom. Daarbij vergeet hij even een paar dingen, maar dat wil hij niet horen.

  Ik wens Corry de beste hulp toe en hoop dat het allemaal rond komt. En misschien is die hulp op den duur niet meer nodig en is het genieten geblazen.
  We moeten het allemaal maar afwachten in het leven, maar we mogen wel hopen, bidden en duimen.

  Ik doe alle drie.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s