30 januari 2013

Zojuist kreeg ik een mailtje van Johan waarin hij schreef:
Zojuist belde Corrie vanuit het ziekenhuis, de verwachting is dat ze komende week naar huis mag.
Gisteren heeft ze voor het eerst een steunkous aan het linker been gedragen.Vandaag is de maat genomen voor de steunkous voor het rechterbeen.
Ze is bezig de pijn (morfine) medicatie te minderen.
Dinsdag 9 april is er een afspraak gemaakt door de longspecialist voor haar longfunctie.
Langzaam klimt ze uit het dal, we gaan er vanuit dat het steeds iets beter mag gaan.

Prachtig nieuws toch?
Ik heb vanavond een vergadering in het Wilhelmina Ziekenhuis en ga er wat vroeger heen zodat ik van te voren nog even bij Corry kan binnenlopen. Als ik weer thuis ben en er meer nieuws te melden is zal ik dat hier plaatsen.
UPDATE (22.05 uur)
Ik was eerder vanavond bij Corry, een blij mens in een ziekenhuisbed, wat een prachtig gezicht! Als alles goed gaat mag ze eind volgende week naar huis. Dat betekent dat ze met een beetje geluk het weekend van 9-10 februari thuis is. Haar benen zijn inmiddels prachtig slank en daar is ze natuurlijk heel trots op. De genezing van de wonden verloopt volledig naar wens, het wachten is nu op een 2e kous die gemaakt wordt voor haar rechterbeen, het maken van zo’n kous is maat- & precisiewerk en dat vergt ongeveer een week, vandaar dus dat ze nog even moet wachten voordat ze naar huis mag. Johan zal dan thuis de verzorging op zich nemen want vooralsnog weigert hij steevast gebruik te maken maar thuiszorg in grotere mate dan dat Corry al had. Johan voegde zich even later bij ons en ik kon tot mijn vreugde constateren twee heel blije mensen te zien!

♫ Mel☺dy ♫

10 thoughts on “30 januari 2013

 1. Wat een heerlijk nieuws, Corry. Elke dag een beetje beter. En volgende week naar huis! Wat is Johan lief dat hij zo goed voor je zorgt en een vriendin als Melody, wat kun je je nog meer wensen!

  Liefs en een knuffel, Frederique

  • Ja he…. ik kan niet uitleggen in woorden hoe blij ze daarmee is… je had haar gezicht moeten zien stralen, en dat van Johan ook overigens…. daar wordt een mens blij van kan ik je zeggen!

   Bedankt meis, liefs en een knuffel terug.

 2. Geweldig nieuws,nou een week jezelf er op verheugen geeft positieve energie.

  Toch denk ik dat er wel enige hulp nodig is bij het aandoen van de steun kousen iedere morgen. Want zelfs met de ‘kousenhulp’ is dat een lastig karweitje.

  Maar goed komt tijd,komt raad.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s