21 januari 2013

Hallo Allemaal

Assen is inmiddels ook zo goed als bedolven onder een dikke witte deken. Daar waar geen auto’s rijden ziet het er schitterend uit. Een uitzicht waar Corry dan op volop van geniet, ze was al blij aan het raam te liggen maar nu natuurlijk helemaal.

Zojuist aan de telefoon heb ik haar al jullie reacties voorgelezen en Johan had gisteren al het één en ander voor haar uitgeprint en meegenomen naar het ziekenhuis, ze er is erg blij mee en wil jullie dan ook hartelijk daarvoor bedanken.

De griep heeft haar nog te pakken, ze hoest nog veel en heeft een krakende stem maar de misselijkheid is over gelukkig. De GPS-behandeling van haar benen slaat heel goed aan, ze is hoopvol dat ze over niet al te lange tijd naar huis mag al beseft ze ook dat ze nog een lange revalidatietijd voor de boeg heeft.

Jullie reacties maar ook de vele kaarten, bloemen en telefoontjes waardeert ze zeer en doen haar goed.
(Mevr. Corry Reinders, Wilhelmina Ziekenhuis, Europaweg-Zuid 1, 9401 RK Assen, A1 kamer 2, telf.nr. is 0592 233 662)

Hartelijke Groeten, mede namens Corry
♫ Mel☺dy ♫

4 thoughts on “21 januari 2013

 1. Ik vind het knap als je na zo’n lange tijd ( te rekenen van nog voor die hartklep operatie) nog steeds positief bent, dan mag er best eens een extra compliment van af. Corry, als je dit leest of voorgelezen krijgt: je bent een kanjer. Moge de GPS behandeling je verder de weg wijzen naar een volledig herstel en daarna genieten van zon, lente, kinderen en kleinkinderen, de boekenmarkt in de koepelkerk, bloggen en alles wat je maar verder fijn vindt.
  Johan, wij kennen elkaar niet persoonlijk, maar vanuit de verhalen kom je naar voren als een aardige man, een gedreven organist, die overal en altijd ergens wel speelt en iemand die prachtige meubelen maakt van zelf omgehakte boomstammen en zo. Ook jij bent dus een kanjer.

  Mel bedankt, dat je alles hier zo mooi mogelijk maakt zodat wij met Corry contact kunnen blijven houden.

  Hartelijke groeten vanuit het barre westen van Nederland en (momenteel) Belgisch Limburg.

 2. Ik kan niet anders dan het met je eens zijn Plato…. vind het ook bewonderenswaardig dat ze ondanks moeilijke momentjes (die er zeker weten ook mogen zijn) zichzelf telkens weer moed weet in te spreken.

  Wat je over Johan schrijft, klopt ook, geef het je te doen om 2x per dag op en neer te reizen naar waar Corry ook maar verbleef de afgelopen maanden, met een lichaam dat geteisterd wordt door ms.

  Graag gedaan hoor, geen punt bij (karw)mij zoals je weet 😉

  Hartelijke groeten terug!

 3. Hallo Melody, hartelijk dank voor het aanmaken van deze nieuwe blog voor mijn moeder. Ze is er helemaal vol van 🙂 De manier waarop je er bent voor mijn ouders, ook in het ziekenhuis, waardeer ik bijzonder, dank je wel! Groet, Annette

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s