1e poging voor nieuwe blog na afwezigheid.

Een probeersel , omdat ik tijdens typen etc meerdere fouten maak, vanwege het medicijngebruik (o.a. morfine). Er is nogal wat gebeurd de afgelopen maanden. Danzijj de kundigheid van de medici kan ik hier weer een beetje “meedraiien”. En vraag me niet wat ik allemaal heb, moete doorstaan, want dan ben ik nog niet uitgepraat. Ik begin er dan oo k niet aan, want dan ben ik nog niet uitgepraat. Van Melody hoorde ik, dat die jullie aardig op d hoogte houdt van het reilen en zeilen hier in Smilde, en ik hoop van harte, dat het vanaf nu een beetje meer de wind in de zeilen zal geven, Gisteren nog maar ens weer naar het WZA geweest, waar op de wondenpolie mijn benen hehandeld zijn. En dat doet me toch een partijtje pijn. Volgens mij ben ik niet echt kleinzerig, maar feit is, dat aan het eind van de behandeling de tranen mij over de wangen biggelden. Nou, dat zeg toch wel wat. Over 2 weken wacht dezelfde behandeling. Onnodig te zeggen, dat ik er echt niet naar uitkijk. Maar alles voor het “goede doel”: n.l. beterschap, aan (ook) mijn benen,

Lopen gaat nog lang niet weer als een kievit, maar elke dag een stapje vooruit, en dan komen we er wel, hoop ik.. Tot dan ik de rolstoel gewillig (en Johan, want er zal geduwd moete worden, hoewel het ronddraaien van de wielen mij ook steeds beter afgaat.

Tot sLot: allemaal hartelijk dank voor de kaarten, voor de bloemen,. voor de mailtjes. Mens, wat doet je dat goed!

Dit allemaal even voor nu, hoop spoedig weer van me te laten horen. Tot dan.

Groetjes Corry

Advertenties

10 thoughts on “1e poging voor nieuwe blog na afwezigheid.

 1. Corry, wat een verrassing. Geweldig dat je er weer even bent. Wat maakt het uit of je fouten maakt, daar kijken we dwars doorheen. Maar je bent er. Heerlijk. Mens, ik ben helemaal blij.
  Voor de komende periode veel sterkte met die akelige behandelingen. Ik ga stevig voor je duimen dat het vanaf nu elke dag een stukje beter met je gaat.

  Groetjes

  Willem

 2. GoEd om je blog te lezen Corry !
  Hoop dat de kaart is aangekomen want ik had hem naar het verpleeghuis gestuurd.
  Belangrijker is jouw bericht te lezen en hopelijk ga je iedere dag een stapje vooruit.

 3. Lieve Corry, fijn om weer bij je te kunnen lezen. Melody heeft me idd goed op de hoogte gehouden. Het is niet niks wat je allemaal overkomen is. Gelukkig dat je zo’n doorzetter bent en een traantje af en toe moet kunnen. Hopelijk valt de volgende behandeling mee.
  Een dikke kram van mij,

 4. Dag lieverd, wat fijn dat je weer een blogje hebt geschreven. Het was inderdaad niet gemakkelijk voor je, en zal het ook voorlopig nog niet echt zijn maar jij komt er wel. Als ik iets heb gezien aan jou de afgelopen weken is het je doorzettingsvermogen. En tranen? Mogen er ook zijn hoor, niets om je voor te schamen!

  Zodra het kan kom ik bij je langs hoor, zoals al beloofd in de telefoongesprekken.

  Dikke knuffel tot gauw.

 5. Hmm, gisteren reageerde ik hier al. Maar het kwam niet door. Nog maar eens.
  Wat fijn dat je weer even bent. Die fouten maken niets uit. Het is al heerlijk dat het kan. Je hebt de afgelopen tijd veel meegemaakt en je er hartstikke goed doorheen geslagen. En hopelijk gaat het vanaf nu steeds meer de goede kant op.
  Heel veel sterkte voor de komende behandelingen.

  Groetjes

  Willem (plato), ook namens Maria.

 6. Net als Plato, mis ik ook mijn reacties, he bah!

  Ik had gelijk al gereageerd nadat je dit geplaatst had.

  Hopelijk blijft deze reactie wel staan, in ieder geval dat jij hem wel ziet.

  Ik bel je een dezer dagen even… heb een beetje veel voor de kiezen dus met schaamte even geen tijd gehad om je te bellen de afgelopen dagen. Hoop echter dat je weet dat ik desondanks wel aan je denk, uit het oor is niet uit het hart.

  Sterkte lieverd, tot gauw -x-

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s