Bijpraten en vrijdagse uitdaging

Na anderhalve week eindelijk weer beland op weblog. Minstens elke dag geprobeerd, ook om bestaande weblogs te openen, maar resultaat: nul-komma-nul. Grrrrrr.

Zo raak je wel het plezier in webloggen kwijt. Temeer, daar mijn dagen (uren) al zeer gelimiteerd zijn, door mijn physieke problemen. Voor de gexefnterresseerden: Na de laatste cardio-versie (juni/juli) klopt mijn hart nog steeds in het goede ritme. In november een injectie in de knie gehad door de orthopedische specialist, en tot nu toe is die heel erge pijn gelukkig nog niet terug gekomen, zodat het lopen mij ook weer wat beter afgaat. Blijft die geweldige vermoeidheid. Kon ik maar eens 1 morgen fit en opgewekt uit mijn bedje komen. Helaas, zit er (nog) niet in. Maar ik blijf hopen en oefenen.
Zoals een rondje van plm 30 min lopen, weliswaar met een rollator, maar de benen moeten het werk toch maar doen. Vrijdagsmiddags ga ik een half uurtje te water in het zwembad, om daar min of meer inttensief wat oefeningen te doen. En raad eens: ik vind dat heerlijk!!

 

VRIJDAG: TEGENSTELLING: ZUIGEN-BLAZEN

Hoe kan een mens het bedenken. Moest ik weer m’n hersenen laten werken, want wat hoort daar nu bij? Uiteindelijk kwam ik bij een ding, dat ik zelf intensief gebruik. Kijk maar:

Met dit apparaat zuig je medicijnen op, zodat ze heel goed in de longen terecht komen. Na opname, blaas je door de neus weer uit.

Tja, bedenk het maar eens…….

Allemaal een fijn weekend gewenst en ik hoop dat de problemen met weblog gauw over zijn. Zou een boel rust geven in huize corryjohan….

Advertenties

10 thoughts on “Bijpraten en vrijdagse uitdaging

 1. Dat is ook de reden dat ik nog even op wordpress blijf, ik wil zonder problemen kunnen bloggen.

  Wat een narigeheid met je gezondheid zeg!! Sterkte er mee, want hier door word het allemaal toch wat minder leuk.

  Wat een goede invulling zeg ……. ik heb voor mijn allergie ook die “pufjes” gelukkig heb ik het niet vaak nodig, maar ben heel blij dat als ik het wel nodig heb, het er is!

 2. Ben ook nog blij op wordpress, hoewel weblog momenteel wel hetzelfde er uit ziet als wordpress maar alles werkt nog niet en ik voel me op wordpress prima, zit ook wel te overwegen mijn weblog helemaal te verwijderen dan maar. Maar sterkte met alles in ieder geval, gezondheid ik het allerbelangrijkste denk ik.

 3. Hej Corrie, en ik las dat het reageren op mijn blog ook al niet helemaal lukte.
  Ik hoop dat je gezondheid het toch nog eens toelaat om naar het noorden op vakantie te gaan. Die boottocht waar je in een reactie over schreef zag ik al eens op de Duitse tv, was werkelijk prachtig. Ik weet niet of je NDR kunt ontvangen, daar worden vaak programma’s over Scandinavië uitgezonden. Op ndr.de, heb je een programmaoverzicht.
  Fijne zondag, kram

 4. Jammer dat het hier steeds meoilijkheden geeft …Ik heb ook geen idee of mijn reacties geplaatst worden ..Ik kan t nooit terugvinden.

  Balen inderdaad dat je steeds zo moe blijft …Hoort het erbij ? Lekker he dat zwemmenIn t water ben je lekker gewichtsloos ( bijna dan )
  Dat met die tegenstelling heb je zo goed opgelost met die inhalator .
  Ik wens je nog een hele fijne zondag …
  Groeten Sophia

 5. Ja Corry wat moeten we toch en geduld hebben met weblog hè.
  Ik ben dan ook benieuwd of deze reactie bij jou wel geplaatst wordt, want ik kom er bij de meeste webloggers niet door en zij niet bij mij, sniffff, snifffff.

  Wat moet jij toch veel energie opbrengen om je lichaam in conditie te houden, maar gelukkig gaat het dankzij jou eigen goede inzet naar omstandigheden redelijk goed met je!…
  Heel veel sterkte meis.

  En wat dat apparaatje ook wel pufje genoemd aangaat, maar goed dat ze er zijn er zijn helaas veel mensen die zo’n pufje nodig hebben…..

  Liefsssssss, Hanny

 6. Nou dat is in elk geval een gelukje. Daar kun je mee voort. Hopelijk gaat dit de lente van het grote genieten worden. Want dat heb je na die heel lange periode van medische ellende wel verdiend.

  Fijn dat weblog het in elk geval vandaag goed doet.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s