"Klap-dag"

Dat was het vandaag, de klap-dag. Eindelijk was er plaats voor mij gereserveerd in het asser ziekenhuis om de cardioversie toegediend te krijgen.
Ok kwart over acht werd ik verwacht op de afdeling opname, waar ik eerst doorgestuurd werd naar het laboratorium om bloed te laten prikken.
Daarna met een heel pak papieren naar de afdeling cardiologie, waar ik een bed toegwezen kreeg. Eerst jezelf in een ziekenhuisjasje werken. Absoluut niet charmant maar ik ben maar diep onder de dekens gaan liggen.

Om plm half tien werd ik met bed en al naar de verkoeverkamer getransporteerd, en daar was het wachten op de cardioloog en de narcotiseur. Er was nog een dame die dezelfde behandeling zou krijgen en daar lagen we dan samen op te wachten. Toen de beide specialisten kwamen was e.e.a. snel gepiept. Doordat je eern licht roesje krijgt merk je zelf niks van het "gestuiter" in bed, maar 't lijkt me geen aangenaam gezicht. Zie hier als je er iets meer over weten wilt.

Om plm 11 uur was ik terug "op zaal" waar ik een kopje thee met een boterhammetje kreeg. Ik moest namelijk "nuchter" komen, en dan heb je na zo'n aktie best wel trek in iets.
Dan is het tijd om je kleren weer aan te doen, en te wachten op degene, die je weer naar huis brengt. In mijn geval is dat dan Johan (natuurlijk).
's Middags thuis had ik best nog wel wat last van de narcose en voelde mij helemaal niet lekker. Maar nu gaat het wel weer. Vandaar ook nu pas dit logje.

En het allerbelangrijkste: het hart is weer ritmisch aan het kloppen en ook niet meer zo snel!!  En dan nu maar weer aan 't werk om de conditie  een beetje op peil te brengen. Ik denk, dat dat echt nog niet zomaar mee zal vallen, Maar ik ga ervoor!!

Dat was het even voor nu.

Groet, Corry

 

Advertenties

5 thoughts on “"Klap-dag"

 1. Wat fijn dat het hart nu weer klopt zoals het hoort !Je hebt er zolang op moeten wachten en inderdaad nu proberen aan je conditie te werken. Goed dat je zegt ” ik ga ervoor “Dat is een positief geluid .
  Succes met het opbouwen , straks zonder rollator lopen dat is al een overwinning !

  groeten ook voor Johan

 2. Wie weet Corrie waar je nog komt als het hart beter zn werk doet en in het ritme blijft !!
  Ik moest je van Piet hartelijk bedanken voor jullie kaart.
  Dat word weer opbouwen voor jou , voor Piet.
  Het mooie weer komt er aan zullen we maar denken.
  Ik ga duimen voor je dat het vanaf nu….goed blijft gaan met je

 3. Wat fijn dat je dit nu achter de rug hebt en je hart normaal klopt …Nu maar hopen dat het zo blijft he …Fijn dat je je weer wat beter voelt …Rustig aan met je conditie hoor …Je bent geen 18 meer ..merk ik zelfs ….want na t weedagen kleinkinderen ben ik ook even aan t eindje 🙂
  Heb een fijn weekend Corry !
  Groeten Sophia

 4. Wel een paardenmiddel, die klapper. Maar wat fijn dat het werkt. Nu ga je een mooie lente tegemoet. Die conditie komt wel…langzaam maar gestaag.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s