De hoogste tijd!!

Daar ben ik dan weer en ja, de hoogste tijd voor een nieuw logje.  Ik ben zo druk "als een klein baasje zonder werk" zoals mijn vader dat altijd verwoordde. En eigenlijk druk met niks (voor mijn gevoel). Heb nog wel af en toe bezoekjes gebracht aan de diverse loggers, soms met plaatsing van een reactie, maar daar bleef het dan ook bij.

Inmiddels ook een paar keer naar de huisarts, die weer doorstuurde naar het ziekenhuis voor wat rxc3xb3ntgenopnames. En daar gaat ook nogal wat tijd inzitten.
En wat denk je van het telkens maar weer sneeuwruimen? Wij hebben een redelijke oprit, die je toch wel een beetje sneeuwvrij wilt maken. Lukt trouwens niet altijd, waardoor het soms een beetje (erg) glad is. Maar daar hebben we dan strooizout voor in huis. 

Kerstmusical klein 

Gistermiddag werd er door de kinderen van de kindernevendienst (van onze kerkelijke gemeente) een kerstmusical opgevoerd. Hierboven de poster die het feest aankondigde.

Musical KND kl 

Deze foto toont het engelenkoor, dat z'n plaats op het podium aan het innemen is. De stal staat al klaar, maar Maria en Jozef waren er nog niet. Bijzonder: het " kind" lag al wel in de voederbak……(is op de foto niet te zien).

Omdat mij gevraagd was de beamer te bedienen, zaten wij niet op een erg gunstige plek voor foto's, maar Johan heeft er toch een paar gemaakt, waaronder deze:

Bijna iedereen kl 

Je ziet het engelenkoor, de vertelster (geruite bloes) Maria en Jozef, waarbij Maria vxc3xa9xc3xa9l groter was als Jozef, dan op de rug gezien een paar herders.

Overzicht 2 kl 

Op de voorgrond links een zwart schaapje..
De "witte" plek op de achtergrond is het scherm waar de teksten op geprojecteerd werden.
Het was een erg mooie voorstelling, liep als een trein en zeer gedisciplineerd mag ik wel zeggen. Klasse! Hulde aan de leiding van de kindernevendienst die dit allemaal toch maar eventjes voor elkaar maakt. En natuurlijk ook aan de decorbouwers, want dat decor zag er wel heel mooi uit!

Hulstrand 

Dat was het even voor nu. Ik hoop voor 25 december nog even terug te komen. Nu eerst wat bezoekjes afleggen op diverse logs.

Advertenties

7 thoughts on “De hoogste tijd!!

 1. Een prachtige reportage van dat eeuwenoude feest. Mooi heel mooi.

  Corry en Johan, ik wens jullie heel fijne feestdagen en voor 2011 veel gezondheid (dat het maar steeds beter zal gaan) geluk en creativiteit.

  Groetjes

  Willem

 2. Voor de kinderen is de kerst vaak iets heel moois en bijzonder gebeuren.

  Voor veel mensen is, na het kind zijn, de kerst een gewoon verhaal geworden, en de kerstgedachte het vullen van het winkelwagentje in de de supermarkt.

  Je log laat zien hoe mooi het is om kind te zijn en dat de kerst niets heeft uit te staan met het reclame blaadje van de supermarkt: “Twee halen en xc3xa9xc3xa9n betalen.”

  (Ik heb je e-mail gelezen. Een mooi gedicht!)
  T

 3. Wat leuk om dat mee te maken joh …..ondanks de niet mooie plek toch duidelijke foto’s …en ach…een klein Jozefje kan grote invloed hebben …toch ?
  Ja die sneeuw weet wat …hier is t redelijk begaanbaar …want er wordt in woonwijken niets gedaan hoor …hier tenminste niet
  Ik wens jullie hele fijne dagen …en tot logs
  Groeten Sophia

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s