TT 2009

Gisteren werd de TT verreden in Assen. Een spectaculair gebeuren, dat je niet kan ontgaan, want de hele week staat de regionale krant bol van de artikelen over de racers, de bezoekers, de kermis in Assen, etc. En RTV Drenthe was ook elke dag op het circuit te vinden met reportages etc.

Vanaf donderdag is het al loeidruk langs de Drentse Hoofdvaart, je hoort de motoren ronken als je in de tuin zit, maar niets van dat alles krijgt ons in beweging om ook de races te gaan bekijken. Nee, die beweging bewaren we voor de zaterdagmiddag na afloop van de races. Dan wordt het pas echt druk, maar ook gezellig langs de vaart. Ik heb gisteren maar eens wat foto’s gemaakt. De laatste jaren waren we altijd op vakantie eind juni, maar door omstandigheden dit jaar dus niet.

Ik heb een "diashow" van de foto’s gemaakt. Vernuver je d’r met!

Zoals jullie zien maken de bewoners van de huizen langs de vaart er een gezellig "uitje" van. Tuinstoelen aan de kant van de weg, thermoskannen koffie erbij, en natuurlijk ontbreken ook de kratjes bier niet. Dat hoort er nu eenmaal bij. Vrolijk wordt er naar motorrijders en andere passanten gezwaaid. En zo geniet iedereen op zijn/haar manier van het TT-gebeuren.

7 thoughts on “TT 2009

 1. ik kreeg zowaar nostalgische gevoelens bij het zien van de foto’s. Maar ja, het leven gaat door. p.s. nog niets gehoord van RDW.groeten en sterkte met de warmte.

 2. Haha …inderdaad een hele drukte !!
  Zaten jullie in de auto toen je deze reportage maakte ?
  Vroeger keken wij ook altijd naar de motorrijders die terug kwamen …Toen was bij Nijkerk er nog geen a28
  ( tjonge ….wat ben ik oud !! ) …en kwamen ze allemaal over de provinciale weg ….
  Wij woonden toen in De Salentein ….in de bocht …en daar op t gras …prachtig vermaak …dus ik snap helemaal wat je bedoelt
  Groetjes en een fijne week …ik ga naar buiten t wordt me hier te warm
  Sophia

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s