Gezellig samen uit!

verjaardag

Zaterdagavond hebben we met de hele familie, incl. vriend van oudste kleindochter (ja,ja!), heerlijk en gezellig gegeten bij dit restaurant.

verjaardag

Zouden ze de schaapjes echt al op het droge hebben?

verjaardag

Een wonderlijk gegroeide appelboom bij de ingang van het gebouw.

We waren nog nooit in dit restaurant geweest, en iedereen was dan ook heel benieuwd welke gerechten er allemaal te kiezen waren. Nou, meer dan genoeg! Niemand heeft alles geproefd, maar we hebben allemaal (meer dan) genoeg gegeten.

Maar eerst werd ik in het zonnetje gezet. Ik was immers jarig geweest! En ik kreeg een cadeau! Te gek en ik ben er super blij mee! Wat ik dan wel gekregen heb?  Nou dit:

verjaardag

Een Canon Ixus 870 camera! Uiteraard zijn er meteen wat fotoxc2xb4s mee gemaakt, maar dan blijkt dat ik er echt nog mee moet leren werken. Helaas kan ik hier geen prentje laten zien, dat met de nieuwe camera gemaakt is. Ik zou me rotschamen…..

Verder nog een paar geschenkjes, o.a. een lekker `luchie`, maar dat kan ik weer niet laten ruiken…….

En toen maar buffelen met zxc2xb4n allen. We hebben de tafels (buffetten) alle eer aan gedaan. Mmmmm, wat was er veel te kiezen. Zelfs kikkerbilletjes heb ik gezien, maar ook niet meer dan dat. Overigens waren er 4 verschillende soorten soep om te kiezen.  Daar heb ik  de palingsoep gekozen. Erg lekker!  Er was ook aspergesoep, groentesoep en kippensoep.

Wij kunnen dit restaurant van harte aanbevelen.

Zondag:

xc2xb4s Middags op stap met de nieuwe camera. Ik zou elke dag een rondje moeten lopen, maar dat lukt niet altijd. Fietsen gaat me veel beter af. Maar als ik dan een rondje loop, is dat meestal dezelfde route. Ik zal even een paar fotoxc2xb4s laten zien van plekjes etc die ik onderweg tegenkom:

dagelijkse wandeling

Deze boom vind ik erg mooi. Heel symetrisch. Welk merk het is, kan ik niet vertellen, maar hij is mooi!!

beukenbos

Een deel van het beukenbos dicht bij ons huis. Het is daar goed toeven.

dagelijkse wandeling

Het paadje door het beukenbos. Op het bankje kun je mij geregeld zien zitten (als je in de buurt bent). Lekker uitrusten en van de prachtige omgeving genieten.

dagelijkse wandeling

Een beuk, die wel heel bijzonder vertakt is. Vind ik elke keer weer heel wonderlijk…

En als ik dan weer thuis ben, kan ik heerlijk genieten van onze tuin, waar op dit moment het vingerhoedskruit uitbundig bloeitxc2xb1

bij ons thuis

Het vogelhuisje had een mezenpaar  zich tot woning gekozen. Voorzover we konden zien waren er 7 eieren. Na een tijdje vloog het paar af en aan met fourage voor de kleinen. Het was een drukte van jewelste. Na een tijdje zagen we ze niet meer, en we namen aan, dat het grut uitgevlogen was. Voorzichting ging Johan een kijkje nemen, en ontdekt dan dat er 5 lijkjes in het nestkastje liggen. Ze hadden al donsveertjes. Tja, en dan vraag je je af wat er gebeurd kan zijn.

Uiteraard loop ik ook gedeeltelijk door een woonwijk, maar huizen kennen jullie wel, mag ik aannemen.
Dat was het even voor vandaag. Later meer fotoxc2xb4s.  Moet ik ze wel eerst maken natuurlijk, maar dat gaat zxc3xa9ker gebeuren!

Advertenties

7 thoughts on “Gezellig samen uit!

 1. Aan de prijzen op de menu kaart kan je meestal wel zien of ze de schaapjes op het droge hebben 😉

  Een pracht van een camera heb je gekregen Corrie.
  Ik zelf heb sinds een maand of wat ook een Canon ixus(110 IS)en ik vind het een pracht van een camera die echt mooie fotos maakt.

  Wij lopen veel meer dan dat we fietsen maar dat komt ook omdat hier aan de kust altijd de wind waait ………en die hebben we dus ook altijd tegen lijkt wel
  Dus wij lopen !

 2. Wat een gezellige dag hebben jullie gehad. Fijn om zoveel familie om je heen te hebben. Mooie camera, Canon is een prima merk. De foto’s zijn al heel mooi en dat wordt dus alleen nog maar NOG beter.

 3. Dat is een gezellig avondje uit eten geweest met jullie kinders en kleinkinderen en wat heb je een mooi kado van ze gekregen !!
  Fijn zo een mooi toestel en je hebt er al druk mee geoefend he
  Mooie foto’s
  Mooi beukenbos …en dat bankje ….heerlijk om daar even te zitten .
  Ik fiets ook liever dan dat ik loop hoor ….dus je bent de enige niet 🙂
  Vast een fijn weekend
  Groeten Sophia

 4. Leuk he, zo’n camera. Kunnen we allemaal niet alleen van je verhalen genieten maar ook de beelden erbij zien. Ik fiets ook liever dan ik loop, maar dat komt ook doordat mijn linkerbeen nog steeds zeer doet en als ik vermoeid (en dat ben ik vaak) doet ie soms niet wat ik wil.
  Het weer voor de komende dagen ziet er goed uit. Dat worden mooie foto’s van jou.
  doechie

 5. Goedemiddag Corry
  Wat een mooi cadeau die camera en wat een mooie foto`s heb je er mee gemaakt.

  Jij heb een mooie omgeving lekker die bossen. Wij wonen aan een park dat wel onderhouden wordt maar ook mag verwilderen op sommige plaatsen en dat is toch het mooiste.

  misschien is er een andere vogel in het mezennest wat jullie niet hebben gezien maar zo is wel de natuur mezen krijgen ook maar meestal 2 a3 jongen dit was wel uitzondelijk.

  Een fijn weekend verder voor jouw
  Groetjes Corry

 6. Carpe Diem!! Fijn dat jullie zo hebben genoten. Mooi cadeau hoor; je hebt de camera al goed onder de knie Corrie…..nou ja, figuurlijk dan!!!

  Groetjes, An

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s