Grapjas

Goedemorgen allemaal,

Tot nu toe ziet alles er goed uit!
Om 12:30 uur is mama gisteren naar de OK vertrokken en begon voor ons het lange wachten. Rond 16:15 kwam het telefoontje dat de operatie was afgerond en werd mama naar de IC gebracht. Daar mochten we haar een uurtje later even zien, toen was ze nog in diepe rust en aan de beademing.
Om 19:30 konden we weer bij haar terecht en was ze ondertussen wakker en zelfs al van de beademing. Weer wat kleur op de wangen, heerlijk om te zien!

Ze gaf aan dat het allemaal zo raar voelde, tja, geen wonder natuurlijk. Verder vond ik haar verrassend helder. Door alle slangen en het hoge bed kon papa haar niet zoenen en aaide haar ter vervanging over de wang, waarop mama snel een kus op z’n hand drukte en zei dat zij er lekker wel bij kon, de grapjas!

Groet,
Annette

Advertenties

8 thoughts on “Grapjas

  1. na al vele keren gekeken te hebben, eindelijk het verlossende bericht dat de operatie voorbij en gelukt is,en nu maar zo snel mogelijk beter worden. lieve groeten voor allemaal.

  2. Ik lees de berichten in de verkeerde volgorde. Maar goed te horen dat de operatie zo prima verlopen is. De rest is een kwestie van tijd.

    Veel sterkte de komende tijd voor jullie Corry en Johan en natuurlijk ook voor de kinderen.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s