Nog eventjes

Ik ben al ruim 6 jaar thuis. Eerst in de vut, nu gepensioneerd. In het begin mis je de sociale contacten van je werk, het dagelijkse ritme enz. Wat ik zxc3xa9ker nooit gemist heb is het vroege opstaan elke dag. Niet meer de wekker om half zeven, wat zeg ik? Helemaal geen wekker meer. Lekker hoor!

Maar gelukkig heb ik nog wel contact met een paar collega’s. Alleen zag ik in Zweden (Umexc3xa5)  dat xc3xa9xc3xa9n van de ex-collega’s daar voor zichzelf begonnen is:

HarrysPub.jpg picture by corryjohan

Dat had je wel eens kunnen vertellen, Harry!
We hebben heerlijk op het terrasje gezeten, maar H. was vermoedelijk vrij, want we hebben hem niet gezien……..

Dan nog een paar plaatjes van kampeerplekjes:

Johannisholm.jpg picture by corryjohan

Camping Johannisholm in Dalarna

campingzomerhuis.jpg picture by corryjohan

Plekje naast het zomerhuis van zweedse kennissen, waar we een paar dagen op bezoek waren.

Nynashamnkaart.jpg picture by corryjohan

Het schiereiland onder Stockholm waar we logeerden.
Met de vrienden maakten we een paar uitstapjes. O.a. naar een boom van 800 jaar, met een dusdanig dikke stam, dat er 3 personen nodig zijn om hem te "omarmen". De ouderdom van de boom is geconstateerd door een stukje er uit te boren (denk aan een appelboor) en daarna de jaarringen te tellen.

dikkeboom.jpg picture by corryjohan

Respectabele boom, he? Je voelt je erg klein als je er onder staat.

Dan gingen we ook nog naar een prachtig uitzichtpunt. Dat was klauteren en afzien om er te komen, maar toen had je dan ook wat:

uitzichtpuntbijzomerhuis.jpg picture by corryjohan

Zonder die kennissen waren we daar nooit terecht gekomen, want het pad was nergens aangegeven. Dus geen last van toeristen daar. Op dat schiereiland waren trouwens heel weinig buitenlanders. Alleen mensen uit Zweden, die er een vakantiehuis hebben (en dat zijn er heel veel!) zijn daar te vinden. Maar wat is het er prachtig! Werkelijk aan te bevelen om daar eens te gaan kijken.

Allemaal een fijne week gewenst. Al dan niet met zon. Op dit moment schijnt die hier. Heerlijk!!!!

Advertenties

8 thoughts on “Nog eventjes

 1. Dat ziet er weer heerlijk uit. Wij zijn een weekje op Texel geweest. De 1e week van juli. Op het vaste land regende het en op Texel hadden we schitterend weer. Er zit hier iets een stijgende lijn in. Schrijven gaat ets beter maar nog niet op het oude pijl. Verder logopedie en fysio. Ik moet nog de revalidatie in. Maja…wachtlijsten he. Dank je voor je lieve berichtjes. *knuffel*

 2. Dat ziet er weer heerlijk uit. Wij zijn een weekje op Texel geweest. De 1e week van juli. Op het vaste land regende het en op Texel hadden we schitterend weer. Er zit hier iets een stijgende lijn in. Schrijven gaat ets beter maar nog niet op het oude pijl. Verder logopedie en fysio. Ik moet nog de revalidatie in. Maja…wachtlijsten he. Dank je voor je lieve berichtjes. *knuffel*

 3. Mooie foto’s en zeer rustige campings zo te zien. We gaan in het voorseizoen want anders zijn de campings in Franrijk ons te druk.Op de terugweg kwamen we half nederland tegen op de snelweg.Er stonden file’s van Lion tot Bollene.Op de andere kant gelukkig, de weg naar het zuiden. Dus we beklaagden de mensen met kinderen die in het seizoen moesten.Als het altijd zo druk was gingen we ook die kant op!!
  Hartelijke groeten uit Twente!

 4. Alweer van die aanlokkelijke foto’s. En ik moet nog een maand wachten voor de auto richting Kroatixc3xab gaat rijden. Zo waterrijk en wijds als jij laat zien, schijnt het in zuid Kroatixc3xab ook te zijn. Ik ben benieuwd. Maar toch blijft Scandinavixc3xab trekken.

 5. Dat ik in Zweden ook al een kroeg had, wist ik nog niet. De horeca begint me dan ook een beetje boven het hoofd te groeien, want er zijn ook al “Harry’s” gespot in Portugal, Corfu en Tenerife. Hadden jullie niet gedacht hxc3xa8?

 6. hoi corry,

  dat zijn prachtige foto’s van een prachtig land.

  en de kaarten van de anwb zijn zeker heel handig he.

  ja nog 2 weekjes en dan gaan we via frankrijk naar spanje onze Matthijs ophalen die daar aan het stage lopen is.
  hebben er veel zin in.

  liefs

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s