weer thuis!

Dag allemaal!

Gisteravond waren we om half zeven weer thuis. Wat een ruimte heb je dan ineens om je heen! 4 weken lang in een caravan van plm 4 x 2 m. Heel goed bevallen, maar ik kan m’n draai in dit grote huis nog niet helemaal vinden.  Komt ook wel weer, want "alles went" nietwaar? Eerst maar even een logje…..

Na een zeer voorspoedige reis kwamen we op 5 juni in Gxc3xb6teborg aan. Meteen al genoten van een prachtige zonnige dag. ’s Avonds een mooie zonsondergang op de foto gezet. We hadden het gevoel dat die mooie lucht een soort voorteken was voor prachtig weer in onze vakantie. Meegnieten? Kijk maar:
zonsondergangJonkoping.jpg

We waren toen op de camping in Jxc3xb6nkxc3xb6ping, een stad in de provincie Smxc3xa5land. In deze stad vind je o.a. een lucifermuseum. Kijk hier. Dit museum bezochten we al eens een jaar of wat geleden. Als je de geschiedenis van het maken van de eerste lucifers ziet, besef je ineens wat het heeft gekost om dat simpele stokje te maken. 
’s Avonds hebben we die stad wat bekeken. Mxc3xa8t de auto, anders gaat het wat Johan betreft niet. En ’s avonds is het niet zo druk in de stad, dus kun je op je gemak wat rondrijden. Tja, wie niet goed ter been is moet slim zijn……

Zo. dat was het begin van de vakantie. Nu ga ik eerst de rest van de foto’s bekijken en uitzoeken. Allemaal bedankt voor jullie trouwe bezoek, ook tijdens onze afwezigheid. Helaas kon ik niet vaker melding van ons wedervaren maken. Maar achteraf leest het ook wel heelijk weg, denk ik. Tot gauw!

Advertenties

4 thoughts on “weer thuis!

 1. Zijn jouw 4 weken al weer om ?
  Wat gaat dat snel zeg……
  Inmiddels hebben wij er een kleindochter bij…en dat is zo, n lief hoopje !!
  Wat een prachtige zonsondergang joh…..
  Heel mooi….daar wordt je stil van …Als jullie vakantie net zo was…dan heb je een pracht vakantie gehad
  Ja weer wennen he zo in huis….met die ruimte om je heen…
  Veel foto’s gemaakt ?
  Dan is het nu genieten he….
  Groetjes en tot logs
  Sophia

 2. Fijn dat jullie een goede vakantie hebben gehad. En volgens mij hebben jullie over het weer niet te klagen gehad. Wat een prachtige foto.
  Het is inderdaad altijd weer even wennen aan de ‘luxe’ van thuis, na een mini-hotel 4 weken lang. Helaas went dat errug snel…..
  Hier begint de vakantie morgen, althans….voor de rest. Moi moet nog een week of 3. En hopelijk is dan het gras weer opgedroogd……… 😉
  Groetjes,
  Peli

 3. Dat moet een fantastische vakantie zijn geweest. Twee jaar geleden kwamen wij ook voorbij het lucifermuseum. En langs die grote meren waarvan me de namen alweer zijn ontschoten.

  Toch fijn dat jullie er weer zijn. Het werd hier de laatste tijd behoorlijk stil. Iedereen gaat maar weg of het niks is.:-) Ik moet nog tot september wachten.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s