Weekend (alweer)

Vrijdagavond, de week is weer voorbij. Waar die gebleven is? Ik weet het echt niet. We hebben veel gedaan, van alles moest er gebeuren. En dan vliegt de tijd!

Vandaag zijn we naar De Vrijbuiter in Roden geweest om een paar dingetjes voor de vakantie aan te schaffen. In die zaak heeft de ANWB ook een winkel(tje) en daar hebben we nog wat routekaarten opgehaald. Ik heb er meteen wat rondgekeken om te zien of er nog wat spulletjes zijn, die ik op mijn "verlanglijstje" kan zetten. Jazeker, ik ben alweer bijna jarig. Dus niet alleen een week gaat snel voorbij, maar ook een jaar is zo maar om. Voor je ’t weet ben je oud, zeg maar.

Het Hemelvaartweekend hopen wij te gaan kamperen op camping De Blekkenhorst in Den Ham (O). Dus morgen wordt de caravan alvast een beetje gepakt. Schoonmaken is al gebeurd. Volgende week de laatste dingetjes in de caravan (of in de auto) en dan gaan we proefkamperen zoals iemand het noemt.

campingbijrivier.jpg

Nee, zo zullen we niet op die camping staan. Ik denk dat het daar in Den Ham wat meer georganiseerd is. Maar dat vertel ik t.z.t. nog wel.

Donderdag wordt het een hele drukte daar, want dan worden er weer een paar verjaardagen gevierd. De hele familie komt dan "op de koffie", maar ze hopen stiekem natuurlijk dat er ook wat lekkers te halen valt. (Is wel de bedoeling). En nu maar hopen dat het weer meewerkt. Zo niet, gaan we naar Nijverdal, alwaar mijn zus dan "Open huis" houdt. Lief hxc3xa8?

Voor jullie allemaal:

gezelligweekend.jpg

7 thoughts on “Weekend (alweer)

 1. De tijd gaat snel als je het goed hebt… Maar vergeet niet dat je zo oud bent als je je voelt. Soms moet je de kalender gewoon eventjes vergeten. Hihi!

  Liefs,

  Eline.

 2. Altijd even leuk om naar de Vrijbuiter te gaan
  meestal kom je met mxc3xa9xc3xa9r terug dan je van plan was…jullie ook ?
  Leuk …dus jullie gaan er ook weer op uit met het Hemelvaart weekend
  Ik hoop ook dat t een beetje droger weer is dan want wij gaan woensdag ook !
  Voor nu een fijn weekend
  Groeten Sophia

 3. En nog gezellig moederdag gevierd?

  Proefkamperen>> kamperen>> grote vakantie>> spannend!

  Hopelijk waait het niet zoals hier nu want dan lijkt het me geen pretje.

  O ja, bedankt voor je reactie. Natuurlijk ook van deze kant uit de hartelijke groeten. Ik weet niet wanneer je jarig bent. Is het overdreven je nu alvast te feliciteren?

 4. Nou Corry, ik hoop dat jullie mooi weer hebben, maar zo ik heb begrepen zal het de hele donderdag nattig zijn, daarom blijven wij dan maar thuis. Hopelijk vergissen ze zich met het weer. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag, want ik denk dat je die dan ook gaat vieren?!?
  Veel plezier met het ‘proef’kamperen.
  Groetjes,
  Hiltsje.

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s