Vakantie?

Van een zwager kreeg ik deze week een e-mail met als bijlage een prachtige foto. Die wil ik wel even met jullie delen:

Scootmobiel_in_benidorm_2

Als het met de beentjes niet zo goed meer gaat, kun je toch nog "uit de voeten". In het wiel van de scootmobiel staat de bron vernmeld: http://www.funpic.hu . Ik heb geprobeerd de foto daar te zoeken: onbegonnen werk! Maar je kunt daar wel erg leuke plaatjes zien!

Geniet ervan!

Advertenties

11 thoughts on “Vakantie?

 1. Wat een super lieve foto! In een stadje in de buurt van waar mijn ouders wonen heb ik geregeld een vrouw ter bed gezien die zo dus de stad door ging. Zij werd geholpen door haar partner. Super lief en goed!

  Fijne avond verder!

  Groetjes,

  Eline.

 2. @Rozerood: Mijn jongste broer (18 jaar jonger als ik) is ook al jaren op een scootmobiel aangewezen, vindt dat uiteraard ook helemaal niet fijn, maar kan om zo’n plaatje (gelukkig) wel smakelijk lachen. Het was echt niet mijn bedoeling mensen te bezeren…..

 3. Lekker zonnetje erbij…..
  maar gelukkig hoef ik er nog niet in!!Maar wel een uitkomst voor mensen die er op aangewezen zijn.Toch een beetje zelfstandig weg kunnen gaan is natuurlijk ideaal.
  Fijn weekend en groeten van Ria.

 4. Hallo Corrie,
  Bedankt voor je reactie bij Platoonline. Het was een grapje van mij. Ik zag het staan over Smilde en toen heb ik iets op Internet over Smilde opgezocht en het daar neergezet. De waarheid is dat ik nog nooit van Smilde heb gehoord. Ik kan het me alleen nog herinneren uit mijn jeugd. Maar ik had al wel op je weblog gekeken en die zag er goed uit.

  Plato woont in de Zaanstreek) da’s een heel eind van Drenthe af) met een zoon van 19 en een dochter van 22, 2 katten en een kleine hond.

  Het is nu een beetje laat maar vanaf morgen ga ik je logjes lezen.

  Dag dag

 5. Hallo Corry

  Ik krijg altijd de nieuwsbrief van Funpic en daar zie je echt de gekste en leukste foto`s.

  Je vroeg of er nog gewandeld wordt dit weekend nee in Maart pas dan gaan wij naar Muiden en dan hoop ik weer een leuk verhaal voor je hebben ik vind het leuk dat je er zo van geniet dan zal ik nog beter mijn best doen en misschien ook weer een leuke foto erbij zetten.

  Ik moest het nog een beetje rustig aan doen vanwege mijn gekneusde rib wat nu weer door de rust beter gaat behalve het bukken en slapen dan voel je het nog wel zeker als je je omdraait maar dat houd ik nog wel even denk ik zo dat was bij de vorige keren ook zo. Ja ik heb het al meer gehad, ik zag toen een gat niet op de camping en wat wat onder mijn arm voor iemand zijn verjaardag een kabouter voor zijn tuin en daar viel ik op gelukkig was het cadeau niet stuk en ik wil ook eens op staan uit de tuinstoel en val terug precies op de leuning en jahoor toen was het ook gekneusd het wordt steeds een zwakkere plek maar je weet ook meteen wat het is.

  Nu Corry voor jouw en jouw familie een fijn en mooi weekend.
  Corry

 6. Leuk plaatje Corry, je moet maar op het idee komen hxc3xa8. Maar waarom ook niet, achter een fiets doen ze ook wel een ‘aanhanger’, toch?
  Mensen die er in moeten zullen het misschien minder mooi vinden, maar vast en zeker wel waarderen dat ze er toch gebruik van kunnen maken, anders waren ze toch veel minder mobiel. Het is zogezegd een geluk bij een ongeluk voor zulke mensen. Ik ben wel blij dat ik er (nog) niet gebruik van hoef te maken, maar zeg nooit nooit en dat wil ik blij zijn, dat dergelijk materiaal er is.
  Groetjes en prettig weekend, Hiltsje.

 7. Hahaha….das lachen he
  Prachtig….
  Maar gelukkig hebben wij de benen er nog onder….en al zou het niet meer gaan…dan toch liever ietsje anders
  Fijne zondag nog Corry
  Groeten Sophia

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s