Tips voor het weekend

Komend weekend is/wordt er van alles georganiseerd. Helaas is de tijd beperkt, je kunt niet overal heen. Wij al helemaal niet, want a.s. zaterdag hebben we een receptie van 15 – 17 uur, en aansluitend een verjaardag tot ????????

Hier volgen een paar websites van evenementen van 9 en 10 september:

Allereerst de  Open Monumentendag, op deze site kun je zien waar je bij jou in de buurt terecht kunt. Het thema van dit jaar is "Feest". Je kunt je postcode invoeren, een maximum afstand invullen en dan zie je wat er binnen die afstand van je woonadres open is. Probeer het maar eens!

Van 8 t/m 10 september kun je naar het IJsstadion Thialf in Heerenveen voor de Thialffamiliedagen. Deze worden voor het eerst georganiseerd en het is een beurs voor het hele gezin. Op de site kun je zien wat en wie er allemaal is. teveel om op te noemen.

In Middelstum (Gr.) staat de borg Ewsum. daar wordt a.s. zaterdag een oogstmarkt georganiseerd.

In Frederiksoord (Dr.) kun je zaterdag het jaarlijkse bloemencorso gaan bekijken. Thema is dit jaar "Extreme sporten".  Zondags zijn de wagens te bezichtigen, evenals mozaxc3xafeken, die in (particuliere) tuinen te kijk staan. (Gemaakt van de bloemen die bij het corso overblijven.)

En heb je zin in lekkernijen proeven en even "overzee" te gaan, dan kun je van 8 – 10 september in De Koog op het eiland Texel terecht. "Texel culinair" wordt daar georganiseerd met allerlei proeverijen, etc. Lijkt mij wel wat…..

En dan is er t/m zondag in Assen nog  het WK Atletiek voor gehandicapte sporters. Nederland heeft al enkele gouden medailles gewonnen, maar ik mis nieuws over dit evenement in de landelijke pers. Als er al een verslag(je) in een landelijke krant staat is het in een xc3xa9xc3xa9nkoloms artikel van een paar regeltjes. Op TV Drenthe wordt er elke avond uitgebreid verslag van gedaan, met o.a. intervieuws met sporters, vrijwilligers, organisatoren etc.  En natuurlijk laat het Dagblad van het Noorden zich ook niet onbetuigd. Lees op de site ook even wat er donderdag- en vrijdagavond in Assen te doen is.

Img_banner_home_ia

Zo, hier moet je het vandaag even mee doen. Ja, ik weet het wel, de meeste evenementen zijn in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, maar wat let je om hier eens te komen kijken?

Wat je ook doet a.s. weekend: Geniet ervan!!

Off Topic: in het vorige logje had ik het over kant en klare bami uit de supermarkt. Ik neem daarvoor de koelverse maaltijden van (in mijn geval) Super de Boer of Konmar (eigen merk). Is lekkerder als die maaltijden met die "chinese"  tekens. Ben naam even kwijt.

Advertenties

4 thoughts on “Tips voor het weekend

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s