Visschotel

Ovenschotel met vis

Voorbereiding: minuten
Bereidingstijd: 50 minuten
Aantal porties: 2
Kilocaloriexc3xabn per portie:
Kilojoules per portie:

Tip:

In visfilets uit de diepvries zitten geen graatjes. Bovendien bevatten ze na het ontdooien ook minder water.

Benodigdheden:

1 doosje kabeljauwfilets (300 g, diepvries)
1 el boter
zout en (versgemalen) peper
150 g champignons in plakjes
2 lente-uitjes
1 groene paprika
1 doosje Maggi Puree voor Ovenschotels

Bereidingswijze:

1. Ontdooi de kabeljauwfilets in een vergiet en laat ze goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 225 graden
2. Vet een ovenschaal in met boter en leg de met zout en peper bestrooide kabeljauwfilets erin
3. Snijd de champignons in plakjes, de lente-uitjes in ringetjes en de paprika in kleine blokjes. Verdeel ze in 3 laagjes over de vis
4. Bereid 2 zakjes Maggi Puree voor Ovenschotels zoals aangegeven op de verpakking Verdeel de puree over de vis en trek er met een natgemaakte vork ribbels in
5. Zet het gerecht in de oven en laat het in ca. 30 min. gaar en goudbruin worden.

Advertenties

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s