Uitvoering Patrimonium

Gisteravond had de harmonie Patrimonium in de Groningse Oosterpoort haar jaarlijkse voorjaarsconcert. En omdat onze dochter Annette in dat orkest het euphonium bespeelt, worden wij geacht daar ook te komen. Sterker nog: we worden min of meer gedwongen, want we kregen kaartjes van haar. Waarvoor nogmaals hartelijk dank!
Ook mede-weblogger Bert G. speelt zijn partij mee in dit orkest. Op zijn weblog kun je het programma bekijken. er werden 14 nummers gespeeld, zowel voor- als na de pauze 7 stukken. Voor de pauze heb ik vooral geweldig genoten van de La Traviata Highlights. Een arrangement van Wil van der Beek uit de opera van Verdi. Prachtig!
Na de pauze waren de nummers gexc3xabnt op de “Sixties & Seventies”, met nummers van o.a. de Beatles, Abba, Deep Purple. Lekker swingen en lekker nostalgisch. We hebben genoten!

Een paar foto’s van het korps. Omdat we hoog, bovenin de zaal zaten, zijn ze niet erg duidelijk. Maar wel goed bedoeld, en daar gaat het maar om.
Dat ene, grijze koppie op de bovenste foto, zit dus echt in de weg……..

7 thoughts on “Uitvoering Patrimonium

 1. Corry, wat leuk om op jou weblog zo’n positief verslag tegen te komen. Mxc3xa9t foto’s. Ja, het was een geweldig concert, hxc3xa8. Ik ben er nxc3xb3g vol van.
  Fijne dag!
  Gr. Bert

 2. Nou, dat ziet er best professioneel uit zeg, wat zitten we keurig in het gelid! Laat me raden …. een foto van na de pauze ;)? Het was inderdaad een geslaagd concert, ik heb zelf ook geweldig genoten en heerlijk getoeterd :D!

 3. Dat ziet er gezellig uit!Ik loop een beetje achter en had nog niet gezien dat het zo gezellig versierd is daar bij jullie.Ik had de vlag uit met koninginnedag maar het was een eenzame dag zonder Wim.Met hemelvaart zit het er ook niet in dat hij naar huis mag.Misschien zondag weer maar niets is zeker.Ik hoop dan maar op pinksteren.23 mei studeert mijn schoondochter hier op de u.t af en ik hoop dat hij daar dan bij kan zijn.Al met al wordt het voor ons allebei zwaar.Het is nu al 11 weken en het einde is nog niet in zicht.
  Ik hoop alleen dat het goed komt en de prof. in Nijmegen geeft die garantie.Daar moeten we dan maar op vertrouwen.
  Groetjes en een fijne dag .

 4. Fijn dat je er zo van hebt genoten
  Ja muziek maken en daar dan naar luisteren….ik mag het wel
  Wij zijn in Sneek ook naar een oranje concert geweest…dat was in de buitenlucht…voor t eerst…en heel erg druk!
  Wij hebben ook genoten
  Groeten Sophia

 5. Phoe, daar vraag je ons wat. We zitten zelf ook al te dubben want ‘iets voor buiten’ hebben ze al. Ik weet wel dat ma het boek Eva’s dochters van Lynn Austin graag wil hebben, of een boekenbon, dat is ook altijd goed. Groetjes vanuit een nat Deurningen

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s