Allerlei

Omdat ik zelf vind, dat ik me nodig weer moet profileren op de weblogwereld, zal ik proberen een logje in elkaar te flansen. Ik heb eigenlijk niet veel nieuws te melden.
Ja, ik kan vertellen dat mijn kleindochter inderdaad doodmoe terug gekomen is van haar reis naar Tsjechixc3xab. Ze schrijft er zelf een leuk logje over. Kijk hier maar. Ze heeft er ook nog wat foto’s bijgezet. Dus dat hoef ik niet meer te doen.
Ze heeft dinsdagavond een heel verslag per telefoon gedaan, en het enthousiasme spatte eraf. Leuk, en wat een ervaring voor zo’n meid!

Vandaag zijn we een beetje in de tuin bezig geweest. Naar het tuincentrum hier ter plaatse geweest om potaarde en plantjes te halen, en nu moet dat dus nog in diverse bakken geplaatst worden. Dan hopen we, dat we weer een bloeiende zomer mogen hebben.

Afrikaantjes hebben we ook meegebracht i.v.m. de komende feestweek in Smilde. Het hele dorp zal namelijk t.g.v. het jubileum van Beatrix en de herdenking van 60 jaar vrijheid versierd worden. Het centrale thema is MUZIEK, en doe daar maar wat mee. Ik ben heel benieuwd wat de diverse straten en buurten bedacht hebben.
Onze buurt doet gezamenlijk niets, maar individueel gaan we wel op de versiertoer. Ik houd jullie op de hoogte!

9 thoughts on “Allerlei

 1. wat fijn dat je kleindochter het zo mooi gehad heeft.
  pakken ze haar nooit meer af.
  de straat versieren in het oranje is ook een leuk idee, zal wel fleurig staan.
  de vrijwilligsters doen indd. alles voor je, en ik heb ook nog gewonnen,
  maar over de bingo zelf moet ik nog even nadenken, hoor je nog wel.
  fijne avond verder groetjes riny 😛 😛 8)

 2. Begin van de week heb ik ook plantjes voor de bakken gehaald en die staan er al in.Ik hang de vlag uito p zaterdag maar volgens mij ben ik de enige in de sraat.Het belooft een mooi weekend te worden en dan kunnen we mooi van de tuin genieten.Ik vind hem nu op zijn mooist.Hopelijk kan Wim ook nog even komen.
  Groetjes en een fijne dag.

 3. Leuk dat je kleindochter zo enthousiast was over haar belevenissen in Tjechixc3xab
  Leuk dat ze Oma dan belt….gezellig joh!
  Ja mnaar het tuincentrum is altijd leuk…Ik word daar altijd zo hebberig.. 😀
  Gezellig dat de boel bij jullie versierd word…Maar je s foto’s ?
  Kunnen wij ook meegenieten….
  Fijne avond Corrie
  Groeten Sophia

 4. Ne hoor vind ik alleen maar leuk zoveel vragen. De Koptisch Ortodoxe kerk was de eerste Cristelijke kerk…van daaruit zijn alle Orhodoxe kerken en Cristelijke stomingen ontstaan. Het katolieke geloof heeft weer net andere gebruiken. De eieren worden inderdaad heel hard gekookt, dan gaat er azijn bij en speciale rode kleurstof uit Griekenland. Met pasen spelen de eieren inderdaad nog een rol…maar dat lees je nog wel *grijns* ..maar ze worden inderdaad ook wel gegeten…mijn Griekse pleegvader eet ze rusitg nog 2 wken na Pasen. En dan zeg ik tegen m…wordt je dan niet ziek? ( ik blijf natuurlijke wel een nuchtere hollandse meid).. In ieder geval was het een domme vraag want hoe kan je van iets ziek worden waar de Heilige Geest over gegaan is?? ..dom dom van mij…maar neem toch het risico niet..Het andere ritueel lees je zondag of maandag. Ik heb mijn olie bijvoorbeeld uit Mitilini..dat is een bedevaartoord op het Griekse eiland Lesbos. Maar je hebt ze in elk land wel…in Egypte…Rusland… ..En het Protestantisme…ihihihi ik ben er met een getrouwd…ja ja..hier 2 geloven op 1 kussen! Dikke kus!

 5. Ah ja..en nu is het dus al Donkere vrijdag ( goede vrijdag) vanaf 00.00 uur..mag er nu niet meer gedronken, gegeten of gerookt worden…dit to morgen 16.30 uur. Maar dat schrijf ik allemaal nog in de avond…maakt mijn man wel weer een fototje erbij.

 6. Ik kom jullie voor morgen vast een gezelige dag wensen.
  Het beloofd ook nog zonnig te worden dus wat kunnen we ons nog meer wensen?
  groetjes van Ria. 🙂 😦

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s