VAKANTIE

Ik probeer maar even wat. Vind jij vakantie ook zo prettig. Lekker niks doen, nieuwe dingen doen en zien, andere mensen ontmoeten, andere gewoontes meemaken, uitrusten, wasjes doen, afwassen na het eten (thuis hebben we mevrouw Bosch): kortom: andere dingen doen als thuis.
Binnenkort gaan we weer! De caravan staat al gereed, nu nog even een doek erdoor en dan: inpakken maar. Wel eerst even bedenken, wat er allemaal mee moet natuurlijk. Maar als we iets vergeten zijn, hebben we dat gewoon niet bij ons. Erg om verlegen? Nou ’t moet al gek gaan als we dat of een vervangend artikel niet ergens onderweg kunnen kopen.

6 thoughts on “VAKANTIE

  1. En nu wil je natuurlijk graag een reactie, bij deze. En ja, ik vind vakantie ook heel prettig, maar daarvoor hoef ik niet perse weg. Ook thuis kan ik van vakantie genieten, voornamelijk omdat je niet zo op tijd staat. De kinderen hoeven niet naar school, etc.etc. En het is toch wel prettig dat vrouw Bosch ook gewoon thuis blijft. 😉 😛

  2. Ja, ik vind vakantie ook leuk, maar ik vind het vooral pretiig als ik dan niet zelf hoef af te wassen……….en wasjes doen vind ik ook niks……

    groetjes !!

  3. Hoi Corry, Het is nu vier jaar later. Je bent dus ook een weblogger van het eerste uur, kun je wel zeggen. Leuk. Ik herinner me nog hoe ik aan je weblog kwam. Dat was via Feetje (betoverend Amsterdam) omdat ik daar een grapje maakte over je woonplaats. Sindsdien ben ik altijd blijven komen. Je hebt een heel gezellige, warme log waar het goed toeven is. Ik wens je nog heel veel jaren plezier op deze plaats.

  4. Pingback: Al 10 jaar blogger! | corryjohan

Ik lees graag iets van jou! Bedankt! Groet van Corry

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s